Spackspuiten

Spackspuiten is een veel toegepaste decoratieve wand en/of plafond afwerking die zowel in de nieuw als bij renovaties wordt toegepast. In de nieuwbouw wordt het spackspuiten voornamelijk ingezet voor plafonds en natte ruimtes. Dit is namelijk een goede manier om een mooie afwerking te krijgen en ook nog eens erg goedkoop.

Meer informatie

Wat is spack?

Spack is een op kunstharsbasis materiaal wat aangebracht wordt doormiddel van een spackmachine.

Isoleren van ondergronden met spack

Verontreinigde ondergronden zoals nicotine, lijmresten of vochtplekken dienen vooraf behandeld te worden met isolatiemateriaal voordat spack kan worden toegepast.

Spack overschilderen of op kleur

Spack gespokten wanden en/of plafonds zijn overschilderbaar echter bij eventuele beschadigingen zal de ondergronden zichtbaar worden. Dit is niet een mooi resultaat en daarom adviseren wij u om de wanden/plafonds op kleur te spuiten zodat men door en door kleur krijgt. Op deze manier ontvangt u het mooiste resultaat en een strak geheel.

Zelf afplakken

Stucadoorsbedrijf Wad & Wouden zorgt voor een compleet en bovenal kwalitatief geheel. Daarom voeren wij zelf de afplakwerkzaamheden uit.

Prijsverschillen

Stucadoorsbedrijf Wad & Wouden hanteert een standaard prijs per vierkante meter. Deze prijs kan iets afwijken doordat bepaalde ondergronden niet direct spuitbaar zijn of doordat deze vooraf behandeld moet worden.

Ondergrond

Spack is een afwerklaag van slechts 2 tot 3 mm dik. Hierdoor is niet iedere ondergrond geschikt om afgewerkt te worden met spack u kunt hierbij onder andere denken aan metselwerk.

Droogtijd van Spack

Spack is afhankelijk van de omgevingstemperatuur droog na circa 2 dagen. U moet echter nadat er gespoten is geruime tijd de ruimtes goed ventileren in verband met vocht.

Ventileren

Het is van groot belang om de ruimte waarin wij Spack hebben toegepast goed te ventileren. Hiermee voorkomt u vochtuitslag op wanden en plafonds.

Kleuren

Het is mogelijk om in alle kleuren te spuiten. Vraag onze medewerkers naar de vele mogelijkheden.

Contactgegevens

Stucadoorsbedrijf Wad & Wouden
HG v/d Veenstrjitte 8
9114RR Driezum
T: 06 - 27 27 59 06
E: info@stucadoorsbedrijfwadenwouden.nl