Diensten

Sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten zijn toepasbaar in veel verschillende situaties. Zo kunnen zij voor een mooi extra detail zorgen in uw woonkamer, ongeacht of u een moderne of klassieke inrichting heeft.

ga verder naar Sierlijsten en ornamenten »
Fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is een gestukadoorde eindafwerking welke gemaakt kan worden met gips, cement of kunstharsgebonden producten waaraan fijn zand of granulaat is toegevoegd.

ga verder naar Fijn schuurwerk »
Spackspuiten

Spackspuiten

Spackspuiten is een veel toegepaste decoratieve wand en/of plafond afwerking die zowel in de nieuw als bij renovaties wordt toegepast. In de nieuwbouw wordt het spackspuiten voornamelijk ingezet voor plafonds en natte ruimtes.

ga verder naar Spackspuiten »
Sierpleister

Sierpleister

Sierpleisters worden door middel van spuiten, rollen of met de spaan aangebracht. Sierpleisters hebben een decoratief uiterlijk en zijn later makkeljk over te rollen met een muurverf.

ga verder naar Sierpleister »
Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie

Gevelisolatie kan u een flinke energiebesparing opleveren, dit komt voornamelijk doordat er veel warmte via de buitenmuren van uw huis verloren kan gaan. Dit verlies resulteert in hogere energiekosten doordat uw kachels vaker en langer moeten branden.

ga verder naar Buitengevelisolatie »

Contactgegevens

Stucadoorsbedrijf Wad & Wouden
HG v/d Veenstrjitte 8
9114RR Driezum
T: 06 - 27 27 59 06
E: info@stucadoorsbedrijfwadenwouden.nl